Roland Rokitalle uran ensimmäinen Triton- titteli

nettipokeri |

Roland Rokita saalisti ensimmäisen Triton-tittelinsä Jejussa. Itävaltalainen voitti 20 000 dollarin NLH- turnauksen, johon tuli 225 pelaajaa. Turnauksen palkintopotti oli 4 500 000 dollaria ja rahoille selvisi 39 parasta. Ykköspalkinto kohosi 904 000 dollariin, joka oli samalla Rokitan uran suurin rahastus.

Luonnollisesti fieldi oli täynnä kovia nimiä. Juuri ennen finaalipöytää putosivat viisinkertainen WSOP- voittaja John Juanda (15.), kaksinkertainen EPT- mestari ja WPT- pääturnausvoittaja Mike Watson (12.) sekä viisinkertainen Triton- mestari Danny Tang (11.) .

Finaalipöytä alkoi Aleksandr Zubovin johdossa ja Rokita starttasi merkeissä kolmantena. Finaalin tunnetuin nimi oli nelinkertainen Triton- voittaja Mikita Badziakouski, jonka pelit päättyivät 4. sijaan. Heads upissa itävaltalainen peittosi Sirzat Hissouin ja voitonjuhlat olivat valmiita alkamaan.