Viisi suomalaista finaalipöytään WCOOP Main Eventeissä

Antti Tiainen |

Tämän vuoden WCOOP on loppusuoralla. Pot Limit Omahassa pääturnauksien voittajat on jo ratkottu ja No Limit Holdemin pääturnauksien finaalipöydät starttaavat keskiviikkoiltana.

Omahassa 109 dollarin Main Eventissä nähtiin tuttuja nimiä finaalipöydässä. Lex Veldhuis oli finaalin kuudes (5152$) ja Simon “C. Darwin2” Mattsson sijoittui toiseksi (21 861$). Puolalainen “Sajmon” vei pienen PLO-pääturnauksen nimiinsä ja tienasi voitosta 31 377 dollaria.

Keskikokoisen PLO-pääturnauksen kolmen kärjen miehittivät Ison-Britannian edustajat. Voittoon itsensä pelasi Gruffudd “d.apollo777” Jones, joka nettosi mestaruudesta 92 442 dollaria. “barbababa9” oli parhaana suomalaisena seitsemäs (13 774$).

Suurimman 10 300 dollarin Omahan Main Eventin voittajan nimi oli sama, kuin 1050 dollarin versiossa eli Gruffudd “d.apollo777” Jones. Palkintorahoja britti saalisti tästä ykkössijasta 164 627 dollaria.

No Limit Holdem pääturnauksien finaalipöydät

Holdemin puolella Main Eventit ovat edenneet finaalipöytiin asti. Finaalit alkavat keskiviikkona Suomen aikaan klo 19.30.

Pienimmässä 109 dollarin versiossa on mukana voittotaistossa vielä kaksi suomalaista. “Hasseh922” on merkeissä viidentenä ja Sami “Lrslzk” Kelopuro seitsemäntenä.

Keskikokoisessa 1050 dollarin Holdemissa ei ole enää valitettavasti suomalaisia mukana. Parhaan suomalaisen sijoituksesta vastasi “absinttivaa”, ollen viidestoista (18 671$).

10 300 NLH-finaalipöytään lähdetään kanadalaisen “Nolet20” komennossa. Suomen Samuel “€urop€an” Vousden on hyvissä asemissa viidentenä.