Jouhkimainen taipui kolmanneksi

nettipokeri |

Benjamin Juhasz aloitti PGT PLO Series II Event #7 $10 100 Pot-Limit Omahan finaalipöydässä vain 180 000 pelimerkin johdossa Joni Jouhkimaiseen verrattuna. Unkarilainen Juhasz kuitenkin dominoi peliä ja kasvatti nopeasti johtoaan. Hän voitti lopulta turnauksen ja 206 400 dollarin pääpalkinnon.

Matthew Wantman oli ensimmäinen pelaaja, joka putosi finaalipöydästä ja rahasti 51 600 dollaria.

Seuraavassa jaossa Juhasz sai taskukuninkaat, ja vastassa oli Zhen Cain AT93ds . Juhasz floppasi ässä korkeaan boardiin nutsivärin ja lähetti Cain reilille viidentenä 68 800 dollaria rikkaampana.

Tässä vaiheessa Juhaszilla oli 75% pelimerkeistä, mikä helpotti luonnollisesti matkaa kohti mestaruutta.

Neljännelle sijalle selvisi Joan Simao, joka aloitti finaalipöydän merkkijohdossa. Simao sai neljännestä sijastaan 86 000 dollaria.

Kun Simao putosi, Juhaszilla oli 83% pelimerkeistä ja kaksi lyhyttä pinoa, Collopy ja Jouhkimainen jatkoivat taistelua. He tuplasivat pelimerkkinsä useita kertoja, mutta eivät silti pystyneet laittamaan vastaan Juhaszin dominoidessa loppuun asti.

Kolmanneksi taistellut Jouhkimainen meni viimeisessä kädessään pinonsa rippeet all in flopattuaan keskiparin ja vastassa oli Juhaszin A7-rattaat. Turn toi Jouhkimaiselle lisää outteja, mutta riveri ei muuttanut tilannetta, ja Jouhki putosi kolmantena ansaiten 107 500 dollaria.

Heads-up kesti tällä kertaa vain yhden jaon. Collopy jäi toistamiseen turnaussarjassa kakkossijalle, saaden 141 900 dollaria.

Event #7: $10,100 Pot-Limit Omaha Final Table Payouts